DIT HEB JE NODIG
-
Witte-, pure- en melkchocolade tabletten
-
Vioolblaadjes*
-
Noten, zaden en rozijnen
-
Bakplaat
-
Bakpapier
-
Pan en glazen schaal (au bain-marie)
ZO MAAK JE HET
Bedek de bakplaat met bakpapier. Smelt de chocolade au bain-marie, de verschillende soorten chocolade apart smelten. Wanneer deze goed vloeibaar zijn kun je ze over het bakpapier uitstrijken. Bestrooi vlot de chocolade met de vioolblaadjes, noten- en zadenmix zodat deze in de chocolade uitharden. Zet in de koelkast en laat volledig afkoelen en uitharden. Serveren doe je op dezelfde bakplaat of een mooie houten plank. Een tof effect is als je grote brokken maakt. Dat doet je bijvoorbeeld met een theedoek en hard voorwerp.
*Dan nog even dit: zet nooit zomaar je tanden in een (snij)bloem of plant, gebruik alleen eetbare bloemen van gespecialiseerde leveranciers die geteeld zijn voor consumptie.